Befyraem Technologies Aktiebolag

Stockholms län

Information

Befyraem Technologies Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Befyraem Technologies Aktiebolag finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Befyraem Technologies Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Befyraem Technologies Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Befyraem Technologies Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Befyraem Technologies Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Pomonav. 4, 178 33, Ekerö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-56032931.

Ekerö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Befyraem Technologies Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Befyraem Technologies Aktiebolag har idag 556360-2225 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Befyraem Technologies Aktiebolag

Bolaget skall driva ekonomiska och tekniska konsultationer, tillverkning och försäljning av varor för såväl import och export för verkstads- och transportmedelsindustri samt underhåll och reparation av teknisk materiel företrädesvis inom transportmedel och dess sektor, lansering av patent och innovationer, köp, försäljning och förvaltning av fast och lös egendom såsom fastigheter, bilar, båtar, aktier och andra värdepapper samt därtill hörande verksamhet. Bolaget skall även bedriva framställning och försäljning av vapen, ammunition och explosivämnen samt därtill hörande och närliggande verksamhet.

I Befyraem Technologies Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Krook, John Bill som är född 1945 och har titeln VD, Krook, John Bill som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Krook, Laila Marielle som är född 1969 och har titeln Suppleant, Krook, Mona Agneta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Dubois, Stefan Gustav som är född 1962 och har titeln Revisor, Dubois Revision AB som är född och har titeln Revisor.