Färentuna Företagsservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

556356-5984 är organisationsnummer för verksamheten Färentuna Företagsservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Färentuna Företagsservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Färentuna Företagsservice Aktiebolag finns i.

Färentuna Företagsservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-19 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Färentuna Företagsservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Färentuna Företagsservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Färentuna Företagsservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Färentuna Företagsservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-56043280 eller genom brev på följande adress:
Kungsberga 1, 179 97, Färentuna

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva kameral uppdragsverksamhet, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Färentuna Företagsservice Aktiebolag och det är Hildebrand, Hans Erik Hildebrand som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hildebrand, Annie Helena som är född 1944 och har titeln Suppleant, Molund, Martin Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Molunds Revision- & Redovisning Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,