Hans Jonsson Undertak o. Bygg Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Hans Jonsson Undertak o. Bygg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ekerö här finns det många olika Aktiebolag. Hans Jonsson Undertak o. Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Ekerö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Hans Jonsson Undertak o. Bygg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556351-4297.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-56032212 alternativt besöka eller skicka post till Hans Jonsson Undertak o. Bygg Aktiebolag på följande adress Hjortv. 14 B, 178 32, Ekerö.

Hans Jonsson Undertak o. Bygg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hans Jonsson Undertak o. Bygg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Jonsson, Hans Bertil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Jonsson, Lillemor Ann Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnads-, reparations- och underhållsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.