Orto Novo Växthusodling Aktiebolag

Stockholms län

Information

Orto Novo Växthusodling Aktiebolag är ett företag som finns i Ekerö. I Orto Novo Växthusodling Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kårfors, Per Ove som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kårfors, Vanna Rosa Maria som är född 1949 och har titeln Suppleant, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Orto Novo Växthusodling Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Orto Novo Växthusodling Aktiebolag på telefon 08-56400110.

Bolaget skall bedriva odling av trädgårdsprodukter och trädgårdsskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Orto Novo Växthusodling Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Orto Novo Växthusodling Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Orto Novo Växthusodling Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Orto Novo Växthusodling Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Orto Novo Växthusodling Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Orto Novo Växthusodling Aktiebolag har 556340-8110 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.