Torsbygg i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra tillbyggnad, ombyggnad, reparation och service av fastigheter, köp, försäljning och förvaltning av värdepapper, därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Torsbygg i Stockholm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Torsbygg i Stockholm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1988-10-21 så skapades Torsbygg i Stockholm Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Torsbygg i Stockholm Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Torsbygg i Stockholm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556336-4057 är organisationsnummret för företaget som finns i Ekerö.

Just nu är Torsbygg i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Torsbygg i Stockholm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6408350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Torsbygg i Stockholm Aktiebolag är Johansson, Jan Torsten som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Björn som är född 1949 och har titeln Suppleant, Holmgren, Berit Elvine som är född 1954 och har titeln Revisor, Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .