Yngves Skomode Ekerö Aktiebolag

Stockholms län

Information

556335-9511 är organisationsnummer för verksamheten Yngves Skomode Ekerö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Yngves Skomode Ekerö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Yngves Skomode Ekerö Aktiebolag finns i.

Yngves Skomode Ekerö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Yngves Skomode Ekerö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Yngves Skomode Ekerö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Yngves Skomode Ekerö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Fratini, Alfredo -Söderberg, Sven-Ivar

Vill ni komma i kontakt med Yngves Skomode Ekerö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-56034390 eller genom brev på följande adress:
Mälarö Torg 6, 178 30, Ekerö

Bolagets verksamhet skall vara inköp och försäljning av skor och väskor samt barnomsorg som privat familjedaghem och därmed för- enlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Yngves Skomode Ekerö Aktiebolag och det är Fratini, Alfredo som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Wahle, Mats Sven Eric som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Sven-Ivar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Andersson, Gunnel Eva-Britta som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic Östra Värmland AB som är född och har titeln Revisor,