Mats och Peter Liljas Hästtrailer Aktiebolag

Stockholms län

Information

Mats och Peter Liljas Hästtrailer Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Mats och Peter Liljas Hästtrailer Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mats och Peter Liljas Hästtrailer Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Mats och Peter Liljas Hästtrailer Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-05-16. Men sedan 1988-01-01 så har Mats och Peter Liljas Hästtrailer Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ensta Gård, 178 93, Drottningholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mats och Peter Liljas Hästtrailer Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7590686.

Ekerö arbetar för att bolag som Mats och Peter Liljas Hästtrailer Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mats och Peter Liljas Hästtrailer Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning av hästtrailer, hästar, hästtillbehör samt träning av hästar och uthyrning av boxplatser, bedriva restaurang-, kafé- och konditorirörelse, minigolfverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mats och Peter Liljas Hästtrailer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mats och Peter Liljas Hästtrailer Aktiebolag och det är följande personer, Lilja, Peter Thomas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Thérése Agneta Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Garpenhag, Carl Peter som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mats och Peter Liljas Hästtrailer Aktiebolag är 556325-1460.