Advokatfirman Ihre AB

Stockholms län

Information

Advokatfirman Ihre AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Advokatfirman Ihre AB finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Advokatfirman Ihre AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Advokatfirman Ihre AB har haft sedan 1994-01-01. Advokatfirman Ihre AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Advokatfirman Ihre AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kvarnhjulsv. 4, 134 41, Gustavsberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7231713.

Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Advokatfirman Ihre AB Privat, ej börsnoterat.

Advokatfirman Ihre AB har idag 556300-5817 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Advokatfirman Ihre AB

Bolaget skall uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse, driva advokatverksamhet.

I Advokatfirman Ihre AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ihre, Rolf Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmér, Anders Birger som är född 1946 och har titeln Suppleant, Larby, Tore som är född 1954 och har titeln Revisor, Leander, Rutger Knut Rolfsson som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .