Lunda Gård Förvaltnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och Lunda Gård Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Lunda Gård Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lunda Gård Förvaltnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lunda Gård Förvaltnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-03-13. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där företaget finns i jobbar för att företag som Lunda Gård Förvaltnings Aktiebolag ska trivas.

I Ekerö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva exploatering och förvaltning av fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lunda Gård Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lunda Gård Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Lunda Gård Förvaltnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7590506.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Lunda Gård Förvaltnings Aktiebolag är Frykfors, John Erik som är född 1980 och har titeln VD, Frykfors, Sture Bertil Göran som är född 1936 och har titeln Vice VD, Frykfors, John Erik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Frykfors, Sture Bertil Göran som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Frykfors, Kristofer Alexis som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frykfors, Yvonne Christina som är född 1950 och har titeln SuppleantEricsson, Stig Olof Reinhold som är född 1959 och har titeln Revisor, Ericsson & Lejonhird AB som är född och har titeln Revisor, .

Lunda Gård Förvaltnings Aktiebolag har 556290-1735 som sitt organisationsnummer.