Ängsäters Perenner Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ängsäters Perenner Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Ängsäters Perenner Aktiebolag finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ängsäters Perenner Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ängsäters Perenner Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ängsäters Perenner Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ängsäters Perenner Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Färentunav. 286, 179 96, Svartsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-56042237.

Ekerö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ängsäters Perenner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ängsäters Perenner Aktiebolag har idag 556289-6166 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas. är den som för stunden ansvarar för Ängsäters Perenner Aktiebolag

Bolaget skall bedriva odling och försäljning av perennaväxter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ängsäters Perenner Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lööf, Erik Bertil som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Lööf, Karl Gustaf som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Lööf, Karl Krister som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottarson, Magnus Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .