Ove Lundquist Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall idka jordbruksrörelse i mindre omfattning, idka konsultverksamhet inom databranschen, idka fastighetsförmedling, idka konsultverksamhet och byggverksamhet inom byggbranschen, idka informationsverksamhet och utbildningsverksamhet inom media- branschen, idka verksamhet inom konst, ramar samt antikviteter, idka handel med aktier och värdepapper, idka verksamhet inom naprapati jämte därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ove Lundquist Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Ove Lundquist Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1986-05-12 så skapades Ove Lundquist Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Ove Lundquist Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ove Lundquist Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556276-3747 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ekerö.

Just nu är Ove Lundquist Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ove Lundquist Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7590302 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ove Lundquist Aktiebolag är Lundqvist, Nils Ove som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Nils Roger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Lena Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .