Fria Händer Aktiebolag

Stockholms län

Information

Fria Händer Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ekerö. I Fria Händer Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlgren, Hans Olof Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Ingrid Anna Kristina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Blomkvist, Thomas Gustaf som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fria Händer Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fria Händer Aktiebolag på telefon 08-56032848.

Bolaget skall bedriva reklamverksamhet, grafisk formgivning och media-information samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fria Händer Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fria Händer Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fria Händer Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fria Händer Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fria Händer Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fria Händer Aktiebolag har 556270-2562 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.