Aktiebolaget Stockholms Priskonsult

Stockholms län

Information

556257-2742 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Stockholms Priskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Stockholms Priskonsult är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Aktiebolaget Stockholms Priskonsult finns i.

Aktiebolaget Stockholms Priskonsult har varit registrerat sedan 1985-05-30 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Stockholms Priskonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Aktiebolaget Stockholms Priskonsult är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Stockholms Priskonsult är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sandberg, Nils-Erik Edvard

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Stockholms Priskonsult så kan ni göra det på telefon genom 08-7605502 eller genom brev på följande adress:
Gungbrinken 14, 163 52, Spånga

Bolaget skall äga, förvalta och idka uthyrning av automater och annan utrustning för bingoverksamhet samt verka som konsulter och administratörer inom samma bransch ävensom driva därmed förenlig och närstående rörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Stockholms Priskonsult och det är Sandberg, Nils-Erik Edvard som är född 1939 och har titeln Extern firmatecknare, Sandberg, Erik Kim Anders Samuel som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, John Irving som är född 1943 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Karl Henry som är född 1960 och har titeln Revisor,