Lemag Maskinservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lemag Maskinservice Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ekerö. I Lemag Maskinservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strömberg, Bo Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Harvig, Klas Mikael som är född 1958 och har titeln Suppleant, Åström, Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Peter Åström AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lemag Maskinservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lemag Maskinservice Aktiebolag på telefon 08-56042238.

Bolaget skall bedriva verkstadsmekanisk uppdragsverksamhet, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lemag Maskinservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lemag Maskinservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lemag Maskinservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lemag Maskinservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lemag Maskinservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Harvig, Klas Mikael -Strömberg, Bo Anders

Lemag Maskinservice Aktiebolag har 556255-4427 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.