L.K. Geodesi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva uppdragsverksamhet inom geodesi, köp och försäljning samt uppfödning av travhästar, köp och försäljning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L.K. Geodesi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är L.K. Geodesi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1984-05-22 så skapades L.K. Geodesi Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel L.K. Geodesi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

L.K. Geodesi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556243-8399 är organisationsnummret för företaget som finns i Ekerö.

Just nu är L.K. Geodesi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med L.K. Geodesi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-56050311 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom L.K. Geodesi Aktiebolag är Kronlund, Lars Gunnar Martin som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronlund, Birgitta Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Augustyniak, Maj Agneta Elisabeth som är född 1946 och har titeln Revisor, Mälarev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .