Munsö Maskin & Schakt AB

Stockholms län

Information

556239-5623 är organisationsnummer för företaget Munsö Maskin & Schakt AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Munsö Maskin & Schakt AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Munsö Maskin & Schakt AB finns i.

Munsö Maskin & Schakt AB har varit registrerat sedan 1984-03-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Munsö Maskin & Schakt AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Munsö Maskin & Schakt AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Munsö Maskin & Schakt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Munsö Maskin & Schakt AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56050329 eller genom brev på följande adress:
Backebo, 178 91, Munsö

Bolaget skall bedriva handel med byggmateriel, mekanisk verkstad, schaktning och planering, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Munsö Maskin & Schakt AB och det är Sund, Roy Erik Valter som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sund, Robert Nils Erik som är född 1984 och har titeln Suppleant, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,