Filterteknik b.w. Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av industrifilter, silar- och blandare- samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Filterteknik b.w. Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Filterteknik b.w. Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1983-08-12 så skapades Filterteknik b.w. Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Filterteknik b.w. Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Filterteknik b.w. Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556232-3989 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ekerö.

Just nu är Filterteknik b.w. Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Filterteknik b.w. Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-269105 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Filterteknik b.w. Aktiebolag är Wicksell, Björn Sture som är född 1938 och har titeln VD, Wicksell, Björn Sture som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Wicksell, Gen Marie-Anne som är född 1939 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Jan Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennerlund, Per-Olof Mikael som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor.