Inneklimat Konsult i Skandinavien AB

Stockholms län

Information

Inneklimat Konsult i Skandinavien AB är ett bolag som finns i Ekerö. I Inneklimat Konsult i Skandinavien AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Moberg, Kjell Ingvar som är född 1945 och har titeln VD, Moberg, Kjell Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Eivor Birgitta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Brandstam, Arne Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Inneklimat Konsult i Skandinavien AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Inneklimat Konsult i Skandinavien AB på telefon 08-56024800.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av kylanläggningar, värmepumpar, luftfuktare, luftrenare och centraldammsugare, även konsultationer inom samma områden, köpa. sälja och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Inneklimat Konsult i Skandinavien AB av bolagstypen Aktiebolag.

Inneklimat Konsult i Skandinavien AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Inneklimat Konsult i Skandinavien AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Inneklimat Konsult i Skandinavien AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Inneklimat Konsult i Skandinavien AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Inneklimat Konsult i Skandinavien AB har 556224-0936 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.