Spannfod Aktiebolag

Stockholms län

Information

Spannfod Aktiebolag är ett bolag som finns i Ekerö. I Spannfod Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Kjell Vilhelm som är född 1946 och har titeln VD, Eriksson, Kjell Vilhelm som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jane Britt-Mari som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Martin Tobias som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per Anton Vilhelm som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Gynne, Karin Elise Mari som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamotEkeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Spannfod Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Spannfod Aktiebolag på telefon 08-202050.

Bolaget skall bedriva köp, försäljning, agentur- samt rörelse inom trädgård, fritid, husdjur och jordbruksproduktbranschen, samt därmed förenlig verksamhet. Handel med fastigheter, äga, bygga och förvalta fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Spannfod Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Spannfod Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Spannfod Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Spannfod Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Spannfod Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Eriksson, Kjell Vilhelm Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Spannfod Aktiebolag har 556212-7943 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.