R.O. Innovation Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och R.O. Innovation Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och R.O. Innovation Aktiebolag är ett av dem. Statusen för R.O. Innovation Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

R.O. Innovation Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-07-28. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som R.O. Innovation Aktiebolag ska trivas.

R.O. Innovation Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ekerö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva verksamhet avseende innovationer, idéförsäljning, agenturer och import samt utbildning och konsultationer inom data ochfritid sport ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att R.O. Innovation Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är R.O. Innovation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med R.O. Innovation Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56034102.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med R.O. Innovation Aktiebolag är Olofsson, Leif Erik Roy som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Bo Arne Verner som är född 1940 och har titeln Suppleant, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

R.O. Innovation Aktiebolag har 556211-3430 som sitt organisationsnummer.