Leif Qvist Design Aktiebolag

Stockholms län

Information

Leif Qvist Design Aktiebolag är ett bolag som finns i Ekerö. I Leif Qvist Design Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Qvist, Leif Erik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvist, Ulla Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Käll, Lars Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ahlstrand, Kristina Ingrid Johanna som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Leif Qvist Design Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Leif Qvist Design Aktiebolag på telefon 08-56032522.

Bolaget skall bedriva produktutveckling samt marknadsföring avseende möbler och bohag samt anordna utställningar härav, ävensom idka därmed förenlig verksamhet och även idka handel med värdepapper.

Idag är Leif Qvist Design Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Leif Qvist Design Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Leif Qvist Design Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Leif Qvist Design Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leif Qvist Design Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Leif Qvist Design Aktiebolag har 556168-5727 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.