Marknadsrättsförlaget Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och Marknadsrättsförlaget Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Marknadsrättsförlaget Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Marknadsrättsförlaget Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Marknadsrättsförlaget Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-01-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där företaget finns i jobbar för att företag som Marknadsrättsförlaget Aktiebolag ska trivas.

Marknadsrättsförlaget Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ekerö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förlags-, informations- samt konsultverksamhet inom marknadsrätten och EU-rätten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marknadsrättsförlaget Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Marknadsrättsförlaget Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Marknadsrättsförlaget Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7590822.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Marknadsrättsförlaget Aktiebolag är Bernitz Lokrantz, Annika Maria som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernitz, Ulf Bernhard som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Karnell, Gösta Gunnar Wilhelm som är född 1934 och har titeln Suppleant, Rantatalo, Leif Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor.

Marknadsrättsförlaget Aktiebolag har 556143-6360 som sitt organisationsnummer.