Iuridicialis Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och Iuridicialis Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Iuridicialis Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Iuridicialis Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Iuridicialis Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-11-12. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där företaget finns i jobbar för att företag som Iuridicialis Aktiebolag ska trivas.

Iuridicialis Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ekerö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bokförlagsrörelse samt konsulterande verksamhet i juridiska frågor, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Iuridicialis Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Iuridicialis Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Iuridicialis Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6127422.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Iuridicialis Aktiebolag är Karnell, Gösta Gunnar Wilhelm som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Dag Jörgen Olof som är född 1938 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bo Christer som är född 1967 och har titeln Revisor, Gustavsson, Nils Thomas som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Iuridicialis Aktiebolag har 556141-1306 som sitt organisationsnummer.