Hamberg Förvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hamberg Förvaltning Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Hamberg Förvaltning Aktiebolag finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hamberg Förvaltning Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hamberg Förvaltning Aktiebolag har haft sedan 2002-11-14. Hamberg Förvaltning Aktiebolag har funnits sedan och 2002-11-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hamberg Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sandviksv. 28, 178 38, Ekerö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Ekerö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hamberg Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hamberg Förvaltning Aktiebolag har idag 556110-7037 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hamberg, Karl Peter Gudmund -Hamberg, Per Gudmund är den som för stunden ansvarar för Hamberg Förvaltning Aktiebolag

Bolaget skall idka handel med värdepapper företrädesvis aktier.

I Hamberg Förvaltning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hamberg, Karl Peter Gudmund som är född 1973 och har titeln VD, Hamberg, Karl Peter Gudmund som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamberg, Per Gudmund som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Boyer, Pernilla Mari som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Boyer, Gaetan Leopold Antoine som är född 1982 och har titeln Suppleant, Hamberg, Adriana som är född 1977 och har titeln SuppleantSandström, Jan Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, Jan Sandström Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .