Olle Moberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Olle Moberg Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Olle Moberg Aktiebolag finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Olle Moberg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Olle Moberg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Olle Moberg Aktiebolag har funnits sedan och 1975-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Olle Moberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tallgården, 179 98, Färentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-56024805.

Ekerö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Olle Moberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Olle Moberg Aktiebolag har idag 556107-2991 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Olle Moberg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva projektering samt försäljnings- och serviceverksamhet inom mät och reglerteknikbranschen.

I Olle Moberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Moberg, Olle som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Ingegerd som är född 1936 och har titeln Suppleant, Liikanen, Markus Erik Johan som är född 1976 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .