EKERÖ RIDSKOLA Aktiebolag

Stockholms län

Information

556049-0657 är organisationsnummer för verksamheten EKERÖ RIDSKOLA Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EKERÖ RIDSKOLA Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som EKERÖ RIDSKOLA Aktiebolag finns i.

EKERÖ RIDSKOLA Aktiebolag har varit registrerat sedan 1946-12-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för EKERÖ RIDSKOLA Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

EKERÖ RIDSKOLA Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EKERÖ RIDSKOLA Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Strömberg, Carl-Axel -Strömberg, Margit Kristina

Vill ni komma i kontakt med EKERÖ RIDSKOLA Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-56030600 eller genom brev på följande adress:
Ekebyhov, 178 34, Ekerö

Bolaget skall bedriva handel med ridartiklar och hästar. Bolaget skall vidare bedriva ridskoleverksamhet samt träningsverksamhet inom detta område.

Det finns olika personer som har en koppling med EKERÖ RIDSKOLA Aktiebolag och det är Strömberg, Carl-Axel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Margit Kristina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammargren, Sten Peter Magnus som är född 1958 och har titeln Suppleant, Holm, Arne Tommy som är född 1949 och har titeln Revisor, Tommy Holm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,