Management by magic

Stockholms län

Information

541215-XXXX är organisationsnummer för företaget Management by magic. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Management by magic är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Management by magic finns i.

Management by magic har varit registrerat sedan 2005-11-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Management by magic så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-01.

Management by magic är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Management by magic är följande:

Vill ni komma i kontakt med Management by magic så kan ni göra det på telefon genom 08-56032597 eller genom brev på följande adress:

Ledarskapsutbildningar tex, förändringsarbete, coaching, presentationsteknik. Trolleriföreställningar på företag och fester och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Management by magic och det är Larsson, Olle Waldemar som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,