Hembygdens IT-Service

Stockholms län

Information

Konsultverksamhet inom IT och data såsom IT cost management, IT capacity management, systemprogrammering, IT upphandlingar, outsourcing upphandlingar, outsourcing - flytt av datacentraler, IT avtalshantering, projektledning och agentverksamhet för försäljning av programvara. Chaufförsarbete samt distribution av styckegods. Byggnads samt monteringsarbeten.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hembygdens IT-Service vars bolagstyp är Enskild firma.

I Ekerö så är Hembygdens IT-Service ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2004-05-26 så skapades Hembygdens IT-Service och företaget är har F-skattsedel Hembygdens IT-Service har haft det sedan 2004-06-17.

Hembygdens IT-Service är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-17

540425-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Ekerö.

Just nu är Hembygdens IT-Service och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hembygdens IT-Service så går det att nå dem via telefon på 08-56046108 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hembygdens IT-Service är Vikström, Karl Gunnar som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .