Maria Bergqvist arkitekt och inredningskonsult

Stockholms län

Information

Maria Bergqvist arkitekt och inredningskonsult är ett av många verksamheter som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Maria Bergqvist arkitekt och inredningskonsult finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Maria Bergqvist arkitekt och inredningskonsult är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-10-02.

Maria Bergqvist arkitekt och inredningskonsult som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-06-04. Men sedan 2007-06-21 så har Maria Bergqvist arkitekt och inredningskonsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Maria Bergqvist arkitekt och inredningskonsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-56035727.

Ekerö arbetar för att verksamheter som Maria Bergqvist arkitekt och inredningskonsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Maria Bergqvist arkitekt och inredningskonsult. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Arkitekt- och inredningsverksamhet.

Firmatecknare för Maria Bergqvist arkitekt och inredningskonsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Maria Bergqvist arkitekt och inredningskonsult och det är följande personer, Granström Bergqvist, Alice Maria som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Maria Bergqvist arkitekt och inredningskonsult är 530712-XXXX.