M-SMIK Moderatos SensoMotorik för Inlärning och Koncentration

Stockholms län

Information

Reflexologi, braingym och rytmisk rörelseträning för koncentration och inlärning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för M-SMIK Moderatos SensoMotorik för Inlärning och Koncentration vars bolagstyp är Enskild firma.

I Ekerö så är M-SMIK Moderatos SensoMotorik för Inlärning och Koncentration ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2004-10-20 så skapades M-SMIK Moderatos SensoMotorik för Inlärning och Koncentration och bolaget är har F-skattsedel M-SMIK Moderatos SensoMotorik för Inlärning och Koncentration har haft det sedan 2006-06-22.

M-SMIK Moderatos SensoMotorik för Inlärning och Koncentration är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-01

500325-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Ekerö.

Just nu är M-SMIK Moderatos SensoMotorik för Inlärning och Koncentration och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med M-SMIK Moderatos SensoMotorik för Inlärning och Koncentration så går det att nå dem via telefon på 070-2884984 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom M-SMIK Moderatos SensoMotorik för Inlärning och Koncentration är Moderato, Essie Ann-Marie som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .