Scripta mandata i Färentuna

Stockholms län

Information

480430-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Scripta mandata i Färentuna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scripta mandata i Färentuna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Scripta mandata i Färentuna finns i.

Scripta mandata i Färentuna har varit registrerat sedan 2006-09-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Scripta mandata i Färentuna så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-07.

Scripta mandata i Färentuna är och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Scripta mandata i Färentuna är följande:

Vill ni komma i kontakt med Scripta mandata i Färentuna så kan ni göra det på telefon genom 08-56042106 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster inom det redaktionella området.

Det finns olika personer som har en koppling med Scripta mandata i Färentuna och det är Engström, Britta Marika som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,