Konsult Firma J-E Orrestig

Stockholms län

Information

Konsult Firma J-E Orrestig hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Konsult Firma J-E Orrestig finns. I Ekerö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Konsult Firma J-E Orrestig tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Konsult Firma J-E Orrestig har haft sedan 2007-06-14. Konsult Firma J-E Orrestig har funnits sedan och 2007-06-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Konsult Firma J-E Orrestig så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-56051690.

Ekerö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Konsult Firma J-E Orrestig har idag 470528-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Konsult Firma J-E Orrestig

Verksamhet inom fastighet, byggnad, tomt, transport, kontor såsom posthantering, installation av datautrustning, montering av möbler, sköta utställningsmaterielmontrar och reklamställningar samt packning och montering till mässor. Verksamhet inom metallarbeten såsom svarvning och svetsarbeten. Försäljning av tillverkade detaljer såsom hyllor och bänkar både i trä och stål. Försäljning av keramik samt projektledning. Försäljning av plastdetaljer såsom mindre sprutade detaljer t.ex. mobiltelefonhållare och is-skrapor.

I Konsult Firma J-E Orrestig så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Orrestig, Jan-Erik som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .