Hofer's Språkskola

Stockholms län

Information

Hofer's Språkskola hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Hofer's Språkskola finns. I Ekerö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Hofer's Språkskola tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hofer's Språkskola har haft sedan 2001-09-17. Hofer's Språkskola har funnits sedan och 2001-09-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hofer's Språkskola så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-56033506.

Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Hofer's Språkskola har idag 470524-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hofer's Språkskola

Språkutbildning, översättningar, författarskap av utbildnings- material.

I Hofer's Språkskola så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hofer, Hans-Dieter som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .