Skriveriet Lena Bengtsson

Stockholms län

Information

460707-XXXX är organisationsnummer för företaget Skriveriet Lena Bengtsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skriveriet Lena Bengtsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Skriveriet Lena Bengtsson finns i.

Skriveriet Lena Bengtsson har varit registrerat sedan 2003-04-15 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skriveriet Lena Bengtsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Skriveriet Lena Bengtsson är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Skriveriet Lena Bengtsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skriveriet Lena Bengtsson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Skrivbyråverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skriveriet Lena Bengtsson och det är Bengtsson, Eva Ulla-Lena som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,