Lamperud Rörelsekonsult

Stockholms län

Information

I Ekerö finns det ett Enskild firma som heter Lamperud Rörelsekonsult. Det finns flera verksamheter som liknar Lamperud Rörelsekonsult i Stockholms län. Ekerö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lamperud Rörelsekonsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-09-28 så har Lamperud Rörelsekonsult varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lamperud Rörelsekonsult och det finns fler verksamheter som är det i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Lamperud Rörelsekonsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lamperud Rörelsekonsult så kan ni göra det på 070-4334090.

Konsult- och affärsverksamhet inom områdena ekonomi, information, marknadsföring, personl samt administration och organisation, affärs- och företagsutveckling samt därmed förenlig rörelse.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lamperud, Eva Margareta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lamperud Rörelsekonsult har 441210-XXXX som sitt organisationsnummer.