ILÄNDA MARIN ENTREPRENAD HANS MÅRTENSSON

Stockholms län

Information

ILÄNDA MARIN ENTREPRENAD HANS MÅRTENSSON är ett bolag som finns i Ekerö. I ILÄNDA MARIN ENTREPRENAD HANS MÅRTENSSON finns det lite olika personer som är förknippade och det är MÅRTENSSON, HANS-ERIK som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, HELLDAL, BODIL MARIA som är född 1941 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med ILÄNDA MARIN ENTREPRENAD HANS MÅRTENSSON så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå ILÄNDA MARIN ENTREPRENAD HANS MÅRTENSSON på telefon 08-56040131.

Sjösättning och anläggningsarbeten med mobilkran, muddring och anläggningsarbeten med sjögrävare, byggnation av bryggor, kajer och pålning strand- kanter samt bogsering och sjötransporter

Idag är ILÄNDA MARIN ENTREPRENAD HANS MÅRTENSSON av bolagstypen Enskild firma.

ILÄNDA MARIN ENTREPRENAD HANS MÅRTENSSON är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

ILÄNDA MARIN ENTREPRENAD HANS MÅRTENSSON innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och ILÄNDA MARIN ENTREPRENAD HANS MÅRTENSSON är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ILÄNDA MARIN ENTREPRENAD HANS MÅRTENSSON så är det följande:

ILÄNDA MARIN ENTREPRENAD HANS MÅRTENSSON har 440515-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.