Bengt Pettersson NORDLITE

Stockholms län

Information

420613-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bengt Pettersson NORDLITE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengt Pettersson NORDLITE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Bengt Pettersson NORDLITE finns i.

Bengt Pettersson NORDLITE har varit registrerat sedan 1995-12-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengt Pettersson NORDLITE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bengt Pettersson NORDLITE är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Bengt Pettersson NORDLITE är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bengt Pettersson NORDLITE så kan ni göra det på telefon genom 08-56046153 eller genom brev på följande adress:

Telemarketingförsäljning, huvudsak lampor och kemiska produkter såsom rengöringsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Bengt Pettersson NORDLITE och det är Pettersson, Nils Bengt Erik som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,