karl lindblad's bygg service

Stockholms län

Information

karl lindblad's bygg service hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där karl lindblad's bygg service finns. I Ekerö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. karl lindblad's bygg service tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket karl lindblad's bygg service har haft sedan 2006-06-08. karl lindblad's bygg service har funnits sedan och 2006-06-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till karl lindblad's bygg service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7201684.

Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

karl lindblad's bygg service har idag 410207-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för karl lindblad's bygg service

Utföra bygg- och anläggningsarbeten, anläggning av sten och trädgård, samt renovering och tillbyggnad.

I karl lindblad's bygg service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindblad, Karl Axel Gustav som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .