BIRGITTA IHRÉN, LEG SJUKGYMNAST

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ekerö och BIRGITTA IHRÉN, LEG SJUKGYMNAST är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BIRGITTA IHRÉN, LEG SJUKGYMNAST är ett av dem. Statusen för BIRGITTA IHRÉN, LEG SJUKGYMNAST är att Bolaget är aktivt.

BIRGITTA IHRÉN, LEG SJUKGYMNAST är ett Enskild firma och skapades 1984-06-01. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BIRGITTA IHRÉN, LEG SJUKGYMNAST ska trivas.

BIRGITTA IHRÉN, LEG SJUKGYMNAST är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Ekerö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Privatpraktik - sjukgymnastik

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BIRGITTA IHRÉN, LEG SJUKGYMNAST inte är momsregistrerat.

Idag är BIRGITTA IHRÉN, LEG SJUKGYMNAST och det finns flera verksamheter som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med BIRGITTA IHRÉN, LEG SJUKGYMNAST så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57162880.

.

De som är på något sätt har med BIRGITTA IHRÉN, LEG SJUKGYMNAST är IHRÉN, ANNA BIRGITTA ELISABET som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BIRGITTA IHRÉN, LEG SJUKGYMNAST har 390313-XXXX som sitt organisationsnummer.