EKERÖ Exportpromotion

Stockholms län

Information

321108-XXXX är organisationsnummer för bolaget EKERÖ Exportpromotion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EKERÖ Exportpromotion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som EKERÖ Exportpromotion finns i.

EKERÖ Exportpromotion har varit registrerat sedan 1995-08-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EKERÖ Exportpromotion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

EKERÖ Exportpromotion är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för EKERÖ Exportpromotion är följande:

Vill ni komma i kontakt med EKERÖ Exportpromotion så kan ni göra det på telefon genom 08-56033963 eller genom brev på följande adress:

Konsultationer avseende utveckling och marknadsföring av biltillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med EKERÖ Exportpromotion och det är Lindström, Åke Tore Lennart som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma,