Blommans Bygg & Trädgård Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ekerö och Blommans Bygg & Trädgård Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Blommans Bygg & Trädgård Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Blommans Bygg & Trädgård Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Blommans Bygg & Trädgård Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-11-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där företaget finns i jobbar för att företag som Blommans Bygg & Trädgård Handelsbolag ska trivas.

Blommans Bygg & Trädgård Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30. I Ekerö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnads och trädgårdsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blommans Bygg & Trädgård Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30.

Idag är Blommans Bygg & Trädgård Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Blommans Bygg & Trädgård Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7202277.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Blommans Bygg & Trädgård Handelsbolag är Blomkvist, Ingela som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Blomkvist, Torbjörn Jonas som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Blommans Bygg & Trädgård Handelsbolag har 969722-8477 som sitt organisationsnummer.