NTD lifts Sverige Kommanditbolag

Stockholms län

Information

NTD lifts Sverige Kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där NTD lifts Sverige Kommanditbolag finns. I Ekerö så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. NTD lifts Sverige Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket NTD lifts Sverige Kommanditbolag har haft sedan 2005-04-07. NTD lifts Sverige Kommanditbolag har funnits sedan och 2005-04-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till NTD lifts Sverige Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-56037767.

Ekerö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

NTD lifts Sverige Kommanditbolag har idag 969708-2064 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för NTD lifts Sverige Kommanditbolag

Marknadsföring, försäljning, konsultverksamhet av NTD Lifts hissprogram, produkter, montering, service av hissar och hissinstallationer och all annan verksamhet som kan vara förknippad med hissar och hissfunktioner.

I NTD lifts Sverige Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Liljeson, Linnéa Monica som är född 1960 och har titeln Komplementär, NTD Lifts Sverige AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .