Seabiscuit Innovation Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ekerö och Seabiscuit Innovation Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Seabiscuit Innovation Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Seabiscuit Innovation Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Seabiscuit Innovation Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-12-06. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Seabiscuit Innovation Handelsbolag ska trivas.

Seabiscuit Innovation Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-16. I Ekerö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Design och försäljning av smycken Försäljning av egna konstverk Konsulttjänster inom försäljning och marknadsföring till diagnostikaindustrin, produktion och försäljning av musik, charterverksamhet med segelbåt

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Seabiscuit Innovation Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-16.

Idag är Seabiscuit Innovation Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Seabiscuit Innovation Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Bolagets firma tecknas av bolagsmännen var för sig.

De som är på något sätt har med Seabiscuit Innovation Handelsbolag är Fogelkvist, Maria Josefine som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Fogelkvist, Mats Willy som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Seabiscuit Innovation Handelsbolag har 969706-7289 som sitt organisationsnummer.