Igor produktion Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Ekerö finns det ett Handelsbolag som heter Igor produktion Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Igor produktion Handelsbolag i Stockholms län. Ekerö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Igor produktion Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-09-11 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-08-12 så har Igor produktion Handelsbolag varit registrerat och sedan 2003-09-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Igor produktion Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Igor produktion Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Solhemsv. 12, 178 34, Ekerö. Vi ni istället prata med Igor produktion Handelsbolag så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva verksamhet inom media och kultur i form av film-, TV- och videoproduktion och härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lamperud, Annika som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Lamperud, Linda som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Lamperud, Peter som är född 1985 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Igor produktion Handelsbolag har 969695-3828 som sitt organisationsnummer.