Stockholms Huskonsulter Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ekerö och Stockholms Huskonsulter Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stockholms Huskonsulter Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stockholms Huskonsulter Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stockholms Huskonsulter Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-11-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stockholms Huskonsulter Handelsbolag ska trivas.

Stockholms Huskonsulter Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06. I Ekerö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsulttjänster inom husförsäljning och markprojektering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stockholms Huskonsulter Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06.

Idag är Stockholms Huskonsulter Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Stockholms Huskonsulter Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56030476.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Stockholms Huskonsulter Handelsbolag är Ferlin, Bror Tony som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Ferlin, Inga-Lill Mabel som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Stockholms Huskonsulter Handelsbolag har 969689-6159 som sitt organisationsnummer.