Hälsa och skönhet Blomberg Handelsbolag

Stockholms län

Information

969674-3245 är organisationsnummer för företaget Hälsa och skönhet Blomberg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsa och skönhet Blomberg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ekerö som är den kommunen som Hälsa och skönhet Blomberg Handelsbolag finns i.

Hälsa och skönhet Blomberg Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-12-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsa och skönhet Blomberg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-16.

Hälsa och skönhet Blomberg Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Hälsa och skönhet Blomberg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Hälsa och skönhet Blomberg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4933421 eller genom brev på följande adress:
Lönnviksv. 1 A, 178 90, Ekerö

Handel med hälsoprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsa och skönhet Blomberg Handelsbolag och det är Blomberg, Jenny Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Blomberg, Roger Ingemar som är född 1964 och har titeln Bolagsman,