Handelsbolag HanDeg

Stockholms län

Information

I Ekerö finns det ett Handelsbolag som heter Handelsbolag HanDeg. Det finns flera verksamheter som liknar Handelsbolag HanDeg i Stockholms län. Ekerö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Handelsbolag HanDeg är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-12-14 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-09-22 så har Handelsbolag HanDeg varit registrerat och sedan 2000-12-14 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Handelsbolag HanDeg och det finns fler verksamheter som är det i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolag HanDeg så kan man gör det genom att posta ett brev till Vildrosv. 11, 178 53, Ekerö. Vi ni istället prata med Handelsbolag HanDeg så kan ni göra det på .

Utbildning och försäljning av brandmateriel. Skrivbyrå. Marknadsföring och försäljning av hälsoprodukter och rengöringsprodukter. Handel med begagnade kläder och leksaker.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Degen Hansson, Elisabet Theres som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Hansson, Ulf Krister som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. .

Handelsbolag HanDeg har 969672-2066 som sitt organisationsnummer.