Anso Stable Handelsbolag

Stockholms län

Information

969666-7253 är organisationsnummer för bolaget Anso Stable Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anso Stable Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ekerö som är den kommunen som Anso Stable Handelsbolag finns i.

Anso Stable Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-02-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Anso Stable Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-06-01.

Anso Stable Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Anso Stable Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Anso Stable Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2709949 eller genom brev på följande adress:
Kulårav. 3, 792 90, Sollerön

Hästträning, hästtävling, hästuppfödning, hästförsäljning samt hovslageri.

Det finns olika personer som har en koppling med Anso Stable Handelsbolag och det är Andersson, Johan Salomon som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Soodla, Linda Helen som är född 1976 och har titeln Bolagsman,