Technews Information Skogman & Skogman Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Technews Information Skogman & Skogman Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ekerö här finns det många olika Handelsbolag. Technews Information Skogman & Skogman Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Ekerö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Technews Information Skogman & Skogman Handelsbolag är momsregistrerat sedan2001-05-28 och har organisationsnummer 969665-2453.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Technews Information Skogman & Skogman Handelsbolag på följande adress Bollgränd 18, 178 36, Ekerö.

Technews Information Skogman & Skogman Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-05-28.

I Technews Information Skogman & Skogman Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Journalistik, information, teknisk information, konsultverksamhet inom området skola, kompetensutveckling och organisationsutveckling.