Rohlins konsult och Handelsbolag

Stockholms län

Information

Rohlins konsult och Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Rohlins konsult och Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rohlins konsult och Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-07-31.

Rohlins konsult och Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-10-01. Men sedan 1999-01-01 så har Rohlins konsult och Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Slåtterv. 42, 178 37, Ekerö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rohlins konsult och Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-56030893.

Ekerö arbetar för att verksamheter som Rohlins konsult och Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Rohlins konsult och Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom jakt och dressyr av hundar, sportdykning, ledarutveckling och organisationsutveckling (bl a förläsningar vid seminarier, utbildningar, kurser).

Firmatecknare för Rohlins konsult och Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rohlins konsult och Handelsbolag och det är följande personer, Rohlin, Gunnel Solveig Irene som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Rohlin, Leif Daniel Magni som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Rohlin, Leif Ove som är född 1942 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Rohlins konsult och Handelsbolag är 969653-4594.